قیمت خودرو | افزایش قیمت خودرو

قیمت خودرو دست مردم را از پشت بست! | قیمت خودرو امروز 20 آذر به چند رسید؟ + جدول

قیمت 207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای با رشد پنج میلیونی در بازار به ۶۷۵ میلیون رسید. تیبا صندوقدار را معادل ۲۳۳ میلیون معامله می‌کنند و خرید آن نسبت به اولین روز هفته سه میلیون بیشتر تمام می‌شود.

قیمت خودرو دست مردم را از پشت بست! | قیمت خودرو امروز 20 آذر به چند رسید؟ + جدول
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

قیمت خودرو با نوسان همراه است. قیمت خودرو به دلیل قیمت گذاری دستوری گران شد. قیمت خودرو پس از افزایش تقاضا رو به گرانی رفت. قیمت خودرو  طی ماه های گذشته افزایش یافت. قیمت خودرو امروز را ادامه می خوانیم.

قیمت خودرو

قیمت پژو 207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای که یکی از گران‌ترین مدل‌های داخلی است، امروز یکشنبه ۲۰ آذر در بازار آزاد به ۶۷۵ میلیون تومان رسید. حالا خرید 207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای یا همان پارنوراما نسبت به اولین روز معاملاتی هفته پنج میلیون بیشتر تمام می‌شود و به جز آن دنا پلاس اتوماتیک، پژو 207 دنده‌ای و سمند EF7 بنزنی با رشد قیمت پنج میلیونی در بازار حاضر شدند. ناگفته نماند که بیشترین رشد قیمت را امروز دنا تیپ یک تجربه کرده و ارزش آن با جهش شش میلیونی در یک روز به ۴۷۰ میلیون تومان ارتقا پیدا کرد. همچنین بین محصولات سایپا شاهد افزایش سه میلیونی قیمت تیبا صندوقدار و هاچ‌بک هستیم و این دو مدل امروز به ترتیب ۲۳۳ و ۲۳۸ میلیون تومان دست به دست می‌شوند. قیمت ساینا دنده‌ای و کوییک دنده‌ای هم درقیاس با اولین روز هفته دو میلیون تومان رشد

رانا LX ارزان‌ترین خودرو سواری ایران‌خودرو در بازار آزاد است. رانا با موتور TU۵ از نظر پیشرانه با خودرو‌هایی مثل پژو ۲۰۶ تیپ پنج، پژو پارس، پژو ۲۰۷ و پژو ۴۰۵ رقابت دارد که البته سال ۹۹ از خط تولید خارج شد و به‌جای آن شاهد عرضه رانا پلاس هستیم. بعد از رانا LX، پژو ۴۰۵ ارزان‌ترین محصول داخلی ایران خودرو به حساب می‌آید و ارزش آن در بازار آزاد کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان است.

در سوی مقابل گران‌ترین خودرو داخلی ایران خودور الان تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک است. پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف شیشه‌ای، تارا اتوماتیک و دنا پلاس اتوماتیک نیز از این حیث به‌ترتیب در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند که خرید آن‌ها بیش از نیم‌میلیارد تومان آب می‌خورد. پژو پارس اتوماتیک نیز ارزان‌ترین محصول ایران‌خودرو با گیربکس اتوماتیک است. بین مدل‌های مونتاژی ایران‌خودور پژو ۵۰۸ بیشترین قیمت را دارد و کنار سوزوکی گرند ویتارا اتوماتیک و پژو ۲۰۰۸ در دسته خودرو‌های گران‌تر از یک میلیارد قرار می‌گیرد.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودروشنبهامروز
سمند LX355 میلیون تومان355 میلیون تومان
سمند EF7390 میلیون تومان395 میلیون تومان
سمند EF7 دوگانه‌سوز460 میلیون تومان460 میلیون تومان
سمند سورن ELX320 میلیون تومان320 میلیون تومان
دنا تیپ یک464 میلیون تومان470 میلیون تومان
دنا پلاس دنده‌ای توربو572 میلیون تومان575 میلیون تومان
دناپلاس توربو اتوماتیک615 میلیون تومان620 میلیون تومان
پژو 405344 میلیون تومان345 میلیون تومان
پژو پارس ساده380 میلیون تومان381 میلیون تومان
پژو 207 دنده‌ای470 میلیون تومان475 میلیون تومان
پژو 207 اتوماتیک پانوراما670 میلیون تومان675 میلیون تومان
رانا LX320 میلیون تومان320 میلیون تومان
رانا پلاس370 میلیون تومان370 میلیون تومان
رانا پلاس پانوراما410 میلیون تومان410 میلیون تومان
تارا دنده‌ای515 میلیون تومان515 میلیون تومان
تارا اتوماتیک645 میلیون تومان645 میلیون تومان
پژو 206 تیپ 2365 میلیون تومان365 میلیون تومان
تندر 90550 میلیون تومان550 میلیون تومان
تندر 90 پلاس اتوماتیک750 میلیون تومان750 میلیون تومان
پژو 2008یک میلیارد و 590 میلیون تومانیک میلیارد و 590 میلیون تومان
هایما S5 توربو920 میلیون تومان920 میلیون تومان
هایما S7 توربویک میلیارد و 35 میلیون تومانیک میلیارد و 35 میلیون تومان
سوزوکی گرندویتارا اتوماتیکیک میلیارد و 900 میلیون تومانیک میلیارد و 900 میلیون تومان
پژو 508دو میلیارد و 290 میلیون توماندو میلیارد و 290 میلیون تومان

قیمت محصولات سایپا

پراید ۱۳۱ یا همان پراید صندوقدار ارزان‌ترین خودرو سایپا در بازار آزاد است و الان کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود. نسخه هاچ‌بک با قیمت بیشتری معامله می‌شود و الان معادل تیبا ۲، ساینا و کوییک دنده‌ای ارزش دارد. تیبا به عنوان جایگزین پراید روانه بازار شد و در حال حاضر مدل صندوقدار این خودرو ارزان‌ترین محصول تولیدی سایپا به شمار می‌رود.

ساینا دنده‌ای بعد از تیبا صندوقدار، ارزان‌ترین خودرو در حال تولید توسط سایپا محسوب می‌شود. ساینا دنده‌ای ذاتا  نسخه به‌روزرسانی‌شده تیبا است. تیبا ۲ یا تیبا هاچ‌بک بعد از تیبا صندوقدار و ساینا، ارزان‌ترین خودرو تولید شده سایپا هستند. همه تولیدات داخلی سایپا از جمله تیبا، تیبا۲، ساینا، کوئیک، ساینا s، کوئیک در بخش پیشرانه یکسان هستند. این خودرو‌ها به یک پیشرانه ۱۵۰۰ سی سی و جعبه دنده پنج‌سرعته مجهز شده‌اند.

قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد

خودروشنبهامروز
پراید 111218 میلیون تومان218 میلیون تومان
پراید 131207 میلیون تومان207 میلیون تومان
پراید 151203 میلیون تومان204 میلیون تومان
تیبا230 میلیون تومان233 میلیون تومان
تیبا 2235 میلیون تومان238 میلیون تومان
ساینا 240 میلیون تومان 242 میلیون تومان
ساینا S244 میلیون تومان244 میلیون تومان
کوئیک دنده‌ای238 میلیون تومان240 میلیون تومان
کوئیک اتوماتیک پلاس305 میلیون تومان305 میلیون تومان
سیتروئن C3یک میلیارد و 480 میلیون تومانیک میلیارد و 480 میلیون تومان
چانگان CS35765 میلیون تومان765 میلیون تومان
وانت زامیاد363 میلیون تومان363 میلیون تومان
کیا سراتو 2000 مونتاژییک میلیارد و 400 میلیون تومانیک میلیارد و 400 میلیون تومان
آریو490 میلیون تومان490 میلیون تومان
شاهین390 میلیون تومان390 میلیون تومان

واکاوی اثر عرضه خودرو در بورس کالا بر قیمت بازار

 با وجود اما و اگرهایی که در مورد عرضه خودرو در بورس کالا وجود داشت، پس از تصویب عرضه خودرو در بورس کالا توسط شورای عالی بورس، در نیمه نخست امسال، عرضه خودرو در بورس کالا آغاز شد.

وزارت صمت نگران سه‌نرخی شدن قیمت خودرو به دنبال عرضه در بورس کالا بود و مسؤولان بورس کالای ایران نیز کاهش زیان خودروسازها و حذف دلالان را از جمله مزایای عرضه خودرو در بورس کالا عنوان می‌کردند.

اکنون نیز با گذشت چند ماه از آغاز عرضه برخی از انواع خودروها در بورس کالا و افزایش قیمت خودرو طی هفته‌های اخیر برخی کارشناسان و دست‌اندرکاران معتقدند که عرضه خودرو در بورس کالا باعث افزایش قیمت خودرو در بازار شده است و برخی نیز معتقدند که عرضه خودرو در بورس کالا تأثیری بر افزایش قیمت نداشته و همان مؤلفه‌های قبلی از جمله افزایش قیمت ارز بر افزایش قیمت خودرو در بازار اثرگذار بوده است.

* عرضه خودرو در بورس به سود مصرف‌کننده نشد

در این باره سپهر زنگنه کارشناس صنعت خودرو به خبرنگار فارس،‌گفت: عرضه خودرو در بورس کالا منافع مصرف‌کننده را تأمین نکرده است، بلکه سود حاصل از آن به جیب خودروسازان می‌رود.

وی با اشاره به عرضه محدود خودرو در بورس کالا اظهار داشت:‌ لازمه حذف قیمت‌گذاری دستوری، افزایش تولید است، زیرا تا زمانی که خودرو به صورت محدود عرضه شود، حتی اگر این عرضه در بورس صورت گیرد، باز هم نمی‌توان قیمت را کنترل کرد، زیرا خودرو با قیمتی در بورس عرضه می‌شود و خریدار هم ممکن است با قیمت‌ پایین‌تر از قیمت بازار آن را خریداری کند، اما در نهایت خریدار یا دلالان خودرو،  به علت نیاز بازار، خودروی خریداری شده از بورس کالا را با قیمت بالاتری در بازار عرضه می‌کنند و این مسأله نیز منجر به جهش قیمت در بازار می‌شود.

* عرضه قطره‌چکانی خودرو در بورس کالا عامل افزایش قیمت

سعید مؤتمنی رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو نیز درمورد افزایش قیمت خودرو با بیان اینکه عرضه قطره‌چکانی از عوامل افزایش قیمت است، گفت:‌ عرضه خودرو در بورس کالا به صورت محدود و با قیمتی بیشتر از قیمت کارخانه بر رشد قیمت خودرو در بازار اثرگذار شده است.

وی با اشاره به افزایش قیمت ارز به عنوان یکی از عوامل اثرگذار بر افزایش قیمت خودرو بیان داشت: اخیرا نیز عرضه خودرو در بورس کالا به عوامل مؤثر بر افزایش قیمت خودرو در بازار اضافه شده است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو افزود: بارها گفته شده بود عرضه خودرو در بورس در صورتی منجر به نتایج مثبت و کنترل قیمت می‌شود که این عرضه به صورت مستمر باشد، در شرایط فعلی، عرضه خودرو در بورس بسیار محدود است، بنابراین قیمت عرضه در بورس از نظر خریداران همان قیمت کارخانه قلمداد می‌شود، با این تفاوت که قیمت عرضه در بورس بالاتر از قیمت کارخانه است و همین موضوع نیز در افزایش قیمت در بازار تأثیرگذار است.

*  افزایش قیمت خودرو را نمی‌توان به عرضه آن در بورس نسبت داد

میلاد بیگی کارشناس صنعت خودرو در رابطه با عوامل افزایش قیمت خودرو و اینکه آیا عرضه در بورس در قیمت‌ها مؤثر بوده است، گفت:‌ افزایش قیمت خودرو را نمی‌توان به عرضه آن در بورس نسبت داد. طی چند سال گذشته مهمترین فاکتورهایی که بر قیمت خودرو اثرگذار بود‌ه‌، قیمت ارز و نااطمینانی‌های موجود در بازار بوده که این مسائل نیز همچنان بسیار فعال‌اند.

وی اظهار داشت:‌ طی یک ماه گذشته هم افزایش قیمت ارز را شاهد بوده‌ایم و هم نااطمینانی‌های سیاسی افزایش یافته است و این مسائل از جمله فاکتورهایی است که تا پیش از عرضه خودرو در بورس کالا در بازار خودرو و قیمت آن تأثیر جدی داشته است، بنابراین اکنون نیز به عنوان عوامل اصلی همچنان اثرگذار هستند، لذا نمی‌توان افزایش اخیر قیمت خودرو را به عرضه آن در بورس کالا نسبت داد.

ارسال نظر

 

آخرین مطالب