همسان سازی حقوق بازنشستگان | همسان سازی حقوق بازنشستگان جدید

دور جدید همسان سازی حقوق بازنشستگان | جیب این بازنشستگان پرپول می شود

رئیس مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان کرمانشاه با دفاع از حق مناطق عملیاتی بازنشستگان گفت: اجرای همسان سازی حقوق، حق قانونی بازنشستگان است.

دور جدید همسان سازی حقوق بازنشستگان | جیب این بازنشستگان پرپول می شود
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

همسان سازی حقوق بازنشستگان هر ساله با تصمیم دولت تغییر می کند و افزایش می یابد. همسان سازی حقوق بازنشستگان یکی از دغدغه های اصلی بازنشستگان است. همسان سازی حقوق بازنشستگان با نوسان تورم باید تغییر کند و متناسب با آن باید بیشتر شود تا امرار معاش بازنشستگان دچار مشکل نشود .حسین سوری (فعال صنفی بازنشستگان کشوری) از دو فقره افزایش​ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری در سال جاری خبر داد. افزایش همسان سازی حقوق بازنشستگان همچنان در بلاتکلیفی است.

رئیس مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان کرمانشاه با دفاع از حق مناطق عملیاتی بازنشستگان گفت: اجرای همسان سازی حقوق، حق قانونی بازنشستگان است.

«آرش لهونی» در دیدار با روسای کانون‌های بازنشستگی که در محل مدیریت صندوق بازنشستگی استان کرمانشاه برگزار شد، گفت: می بایست دیوان محاسبات به بحث ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری برای بازنشستگان ورود کند و اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد.

لهونی تاکید کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی حداکثر تلاش خود را جهت کمک به معیشت و رفاه بازنشستگان به کار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه «بازنشستگان از گنجینه های با ارزش فرهنگی کشور هستند و باید دستگاه‌های اجرایی از این ظرفیت با ارزش درحوزه های مختلف استفاده کنند»، گفت: دستگاه های اجرایی در قالب ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و در سقف اعتبارات مصوب خود، بایستی قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان دستگاه را همانند شاغلین منعقد و اجرایی کنند.

سرپرست صندوق بازنشستگی استان کرمانشاه نیز در این نشست با قدردانی از نماینده مجلس شورای اسلامی در منطقه اورامانات و عضو کمیسیون تلفیق بودجه، برای اهمیت دادن به حوزه بازنشستگی و برگزاری این جلسه با کانونهای بازنشستگی گفت: خوشبختانه با توجه به نگاه مثبت جناب آقای مهندس ترکی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در حوزه های مختلف به ویژه تاکید ایشان برای تاسیس مجمتع های رفاهی، ورزشی و خدماتی برای بازنشستگان در استان ها، امیدواریم با کمک مسئولین استانی، زمین مناسبی برای ساخت مجتمع خدماتی، ورزشی و رفاهی اختصاص یابد و این مهم عملیاتی شود.

«محمد احمدی» در ادامه، اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری توسط دستگاه‌های اجرایی را ضروری عنوان کرد و گفت: اجرای ماده ۸۵ و بحث بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان اگر توسط خود دستگاه های اجرایی انجام شود، می‌تواند بسیاری از مشکلات بازنشستگان عزیز را برطرف کند.

وی همچنین خواستار تسریع در پرداخت بودجه ۹ هزار میلیاردی جهت همسان سازی توسط سازمان برنامه و بودجه به صندوق بازنشستگی و اجرای بخشنامه های دولت قبل که از سوی سازمان برنامه و بودجه در سنوات گذشته ابلاغ شده بود، شد.

در ادامه «شیخ حسینی» رئیس شورای کانون های بازنشستگان استان کرمانشاه نیز گفت: پرداخت احکام ۱۵درصد افزایش حقوق بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی در سال ۱۴۰۰، اجرای رتبه بندی برای بازنشستگان آموزش و پرورش، پرداخت حق مناطق عملیاتی برای بازنشستگان استان کرمانشاه، اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان تا سقف ۹۰درصد حقوق شاغلین همتراز و ارائه خدمات رفاهی به بازنشستگان همچون شاغلین توسط دستگاه های اجرایی، بخشی از مطالبات به حق این قشر فرهیخته است که می بایست توسط مسئولین مورد توجه جدی قرار گیرد.

همسان سازی حقوق بازنشستگان صادقی در ادامه به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: تورم امروز نتیجه‌ی سیاستهای اقتصادی است و چوبِ آن بر سر کارگران و بازنشستگان خورده است. در ابتدای دولت فقر مطلق۲۵درصد بود و الان به ۳۰ تا ۳۲ درصد افزایش پیدا کرده است. این سیاست‌ها فقرا را فقیرتر و اغنیاء را ثروتمندتر کرده است.

وی به ترمیم حقوق کارگران و بازنشستگان دولت اشاره کرد و گفت: برای افزایش حقوق بازنشستگان مدت‌ها تعلل کردند اما حقوق بخش خود را دو روزه افزایش دادند. این عین تبعیض است.

صادقی به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: تکلیف متناسب‌سازی باید مشخص شود. اگر ندارید سهام بانک رفاه را به ما واگذار کنید. ۹ ماه از سال ۱۴۰۱ گذشته اما حاضر نیستید سر این موضوع با ما جلسه بگذارید.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری افزود: اگر وضع سازمان تأمین اجتماعی بحرانی است، وضع زندگی بازنشستگان از آن بحرانی‌تر است. اگر سازمان به دلیلِ به هم خوردن نسبت پشتیبانی و ورودی و خروجی و بدهیِ کلانِ دولت به آن دچار مشکل شده است، بازنشستگان هم به دلیلِ تورم دچار مشکل شده‌اند.

صادقی به بیمه تکمیلی اشاره کرد و گفت: ما بیمه تکمیلی را از روی رضایت نپذیرفتیم. اگر مسئولان به تکلیف خود عمل می‌کردند و قانون الزام را رعایت می‌کردند، ما دیگر به بیمه تکمیلی نیازی نداشتیم.

وی گفت: به جایی رسیدیم که شرکتِ ورشکسته‌ای به نام آتیه‌سازان حافظ برای ما ناز می‌کند! اسم آنچه به ما می‌دهند نه بیمه تکمیلی بلکه بیمه‌ی مکمل است و ما آن را پذیرفتیم تا پرداخت از جیبِ بیمه شده کاهش پیدا کند اما برعکس شده است. بیمه شده پول بیشتری بابتِ درمان از جیب خود می‌پردازد.

صادقی گفت: بیمه تکمیلی یعنی گرفتنِ صد درصد هزینه‌ی درمان، اما ما درصد کوچکی از هزینه را آن هم به سختی دریافت می‌کنیم. بسیاری از بیماران سرطانی و صعب العلاج ما امروز خانه و زندگی خود را می‌فروشند تا هزینه‌ی درمان بدهند. این مغایر با قانون الزام است.

تأکید کرد: ما در ابتدا باید به دنبال اجرای قانون الزام باشیم و بعد به سراغ بیمه تکمیلی برویم. آنچه باعث شده امروز به سمت بیمه تکمیلی برویم، ناکارآمدی قانون الزام است. چرا سازمان می‌تواند ۵۰هزار میلیارد تومان برای بیمه تکمیلی بدهد اما نمی‌تواند این رقم را برای بیمارستان‌های خود هزینه کند؟

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در ادامه به متناسب‌سازی اشاره کرد و گفت: سال ۱۴۰۰ برای بازنشستگان تامین اجتماعی متناسب‌سازی صورت گرفت. قرار بود اگر افزایش حقوق مبتنی بر ماده ۹۶ و ۱۱۱ نبود، با متناسب‌سازی این فاصله پر شود. اگرچه من نگران بودم این موضوع بدعت شود و دولت هرساله به جای مصوبه‌ی شورایعالی کار و تامین اجتماعی برای ما تصمیم بگیرد که خوشبختانه این اتفاق نیفتاد.

دیدگاه خود را ارسال کنید