قیمت طلا و سکه | قیمت طلا و سکه در بازار

ساز قیمت طلا امروز بازار را به رقص درآورد | قیمت طلا امروز به چند رسید؟

جدیدترین قیمت طلای ۱۸ و ۲۴ عیار امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ را می‌توانید در گزارش زیر مشاهده کنید.

ساز قیمت طلا امروز بازار را به رقص درآورد | قیمت طلا امروز به چند رسید؟
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

قیمت طلا در بازار تغییر کرد. قیمت طلا در آخرین روز هفته تحت تاثیر عوامل مختلف افزایش یافت. قیمت طلا با توجه به نرخ جهانی طلا تعیین می شود. قیمت طلا در اقتصاد کشور نقش بسزایی دارد. جزئیات قیمت طلا  امروز را در ادامه بخوانید.

قیمت طلا

 قیمت طلا پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ اعلام شد . بر این اساس هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت ۲ میلیون و ۶۴۱ هزار تومان رسید. هر گرم طلای ۲۴ عیار ۳ میلیون و ۵۲۱ هزار تومان قیمت گذاری شد. همچنین هر اونس طلا در بازار‌های جهانی ۱۹۵۶ دلار به فروش می‌رسید. گفتنی است ، قیمت مثقال طلا به ۱۱ میلیون و ۴۳۸ هزار تومان رسیده است.

اصطلاح یک اونس طلا به‌ معنی قیمت دلاری یک تکه طلا (ساچمه مانند یا هر شکل دیگر) با وزن یک اونس و با خلوص ۹۹.۹۹٪ ( ۲۴ عیار ) می‌باشد. بنابراین اونس طلا شامل ۲ ویژگی شاخص است:

عیار آن باید ۲۴ باشد. به عبارت دیگر خلوص آن ۹۹.۹ درصد می‌باشد.

جدول قیمت طلا

عنوان نرخ

قیمت (ریال)

طلای 18 عیار / 750 26,411,000

طلای ۲۴ عیار 35,214,000

طلای 18 عیار / 740 26,000,000

طلای دست دوم 25,750,000

آبشده کمتر از کیلو 114,420,000

مثقال طلا 114,380,000

اونس طلا 1,956.22

ادامه روند اصلاحی قیمت طلا در بازارهای جهانی

قیمت جهانی طلا به اصلاحات روزهای قبل خود ادامه داده و به حدود ۱۹۶۰ دلار کاهش یافت.

دلیل اصلی ریزش قیمت طلا طی روزهای گذشته، افزایش مجدد شاخص دلار در پی متوقف شدن فرآیند ورشکستگی بانک های آمریکایی و همچنین، انتشار اخبار نامطلوب از آخرین وضعیت اقتصاد چین عنوان شده است.

اگرچه این نکته را نیز باید مد نظر قرار داد که وضعیت شاخص دلار همچنان ناپایدار بوده و تنش های ایجاد شده جدید میان ایالات متحده و چین بر سر مساله تایوان می تواند منجر به ریزش شاخص شود.

همچنین، در گزارش فدرال رزرو سنت لوئیز که به تازگی منتشر شده، حاکی از افزایش نرخ تورم دو هفته ای در آمریکا است که این موضوع نیز می تواند عامل دیگری برای ریزش شاخص دلار باشد.

از سوی دیگر، اقدامات اخیر دولت آمریکا و فدرال رزرو برای جلوگیری از روند ورشکستگی بانک های این کشور، می تواند منجر به بهبود وضعیت شاخص طی روزهای آتی شود.

تحلیل تکنیکال قیمت طلا

قیمت طلا همچنان به حرکت بازگشت (U-Turn) خود طی دو هفته گذشته ادامه داده و مقاومت مهم آن روی ۱۹۸۱ دلار قرار دارد. خنثی بودن تقریبی RSI۱۴ در وضعیت فعلی و عدم توانایی گاوها در حفظ حمایت ۱۹۸۱ دلار که اکنون به یک مقاومت جدی در برابر آنها تبدیل شده، منجر به ادامه روند ریزشی طلا خواهد شد.

در حال حاضر، ۱۹۴۵ دلار نقطه حمایت فوری طلا محسوب شده که در صورت شکسته شدن آن، قیمت می تواند تا ۱۹۳۰ دلار ریزش را تجربه نماید. اما در صورت عبور قیمت از محدوده ۱۹۸۱ دلار، می توانیم منتظر ادامه افزایش قیمت تا ۲۰۰۵ دلار باشیم.

قیمت طلا

پیش‌بینی جدید رییس اتحادیه طلا و جواهر درباره قیمت‌ها

 نادر بذرافشان می‌افزاید: برجام، موضوعی است در رابطه با وضعیت کلی کشور و شرایط اقتصادی را می‌تواند تحت‌تاثیر قرار دهد. این‌که بگوییم حتما با برجام، قیمت‌ها ریزش می‌کند یا نمی‌کند، باید ببینیم شرایط چگونه خواهد بود. وی تصریح می‌کند: در کنار برجام، خبرهای اقتصادی و سیاسی در سطح دنیا، نقش محوری در رابطه با افزایش یا کاهش قیمت‌ها دارد. همچنین نوسانات بازار ارز و ثبات قیمت ارز، نقش مهمی روی بازار طلا و سکه دارد. در این میان، موضوع افزایش و کاهش تقاضا هم مطرح است.

بررسی روند قیمتها در بازار طلا، سکه و ارز در طول یک‌سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که نرخ دلار از ۲۶ هزار تومان به ۴۶ هزار تومان افزایش یافت و قیمت سکه تمام بهارآزادی از ۱۲ میلیون و ۳۷۳ هزار تومان به بیش از ۲۹ میلیون تومان و هر گرم طلای ۱۸عیار از یک میلیون و ۲۳۹ هزار تومان به ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان رسید.

نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر درباره وضعیت آینده بازار طلا و سکه گفت: بازار تهران به صورت رسمی از روز چهاردهم فروردین‌ماه شروع به کار می‌کند و با توجه به این‌که هم‌اکنون قیمت‌ها دقیق نیست، به تبع طلا و سکه با قیمت‌های قبل از تعطیلات عید محاسبه می‌شود.

رییس اتحادیه طلا و جواهر با اشاره به افزایش قیمت اونس جهانی طلا، گفت: در حال حاضر باید ببینیم بعد از باز شدن رسمی بازار چه اتفاقی می‌افتد و آن زمان بتوانیم درباره روزها و ماه‌های آینده نظر بدهیم.

وی گفت: حباب سکه در ابتدای سال ۱۴۰۱ در حدود ۲۲۰ هزار تومان بود که در پایان سال به ۶ میلیون و ۶۷۰ هزار تومان افزایش یافته است.

دیدگاه خود را ارسال کنید