قیمت طلا | قیمت طلا در بازار

قیمت طلا امروز همه را نا امید کرد | قیمت طلا امروز به چند رسید؟

قیمت سکه و قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۲ را در جدول زیر مشاهده کنید. علاوه بر قیمت سکه امامی، بهار آزادی، گرمی، نیم سکه و ربع سکه می‌توانید قیمت مثقال و انس جهانی طلا، طلای آبشده و دست دوم را نیز مشاهده فرمایید.

قیمت طلا امروز همه را نا امید کرد | قیمت طلا امروز به چند رسید؟
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

قیمت طلا در بازار تغییر کرد. قیمت طلا در آخرین روز هفته تحت تاثیر عوامل مختلف افزایش یافت. قیمت طلا با توجه به نرخ جهانی طلا تعیین می شود. قیمت طلا در اقتصاد کشور نقش بسزایی دارد. جزئیات قیمت طلا  امروز را در ادامه بخوانید.

قیمت طلا

قیمت طلا

بروزرسانی: یکشنبه 18 تیر - 08:30

عنوان نرخ

قیمت (ریال)

طلای 18 عیار / 750 23,611,000

طلای ۲۴ عیار 31,481,000

طلای 18 عیار / 740 23,296,000

طلای دست دوم 23,295,840

آبشده کمتر از کیلو 102,290,000

مثقال طلا 102,320,000

انس طلا 1,925.30

قیمت سکه

سکه امامی تک فروشی 288,430,000

سکه بهار آزادی تک فروشی 257,840,000

نیم سکه تک فروشی 156,700,000

ربع سکه تک فروشی 106,400,000

سکه گرمی تک فروشی 63,980,000

تمام سکه (قبل 86) 255,000,000

نیم سکه (قبل 86) 121,000,000

ربع سکه (قبل 86) 62,000,000

نوسانات بازار و وضعیت حباب در بازار سکه

حباب سکه

حباب سکه امامی 60,320,000

حباب سکه بهار آزادی 30,230,000

حباب نیم سکه 42,710,000

حباب ربع سکه 49,330,000

حباب سکه گرمی 35,880,000

به گزارش ایسنا، بازار طلا در حال حرکت صعودی است زیرا به نظر می‌رسد شتاب در بازار کار ایالات‌متحده در حال ضعیف شدن و تعداد مشاغل کمتر از حد انتظار ایجاد شده است. اندرو هانتر، معاون اقتصاددان ارشد ایالات‌متحده در کپیتال اکونومیکس گفت که گزارش ضعیف اشتغال مانع از افزایش نرخ بهره فدرال رزرو نخواهد شد.

طلای اگوست آخرین بار با ۱۶ دلار و ۶۰ سنت افزایش به ۱۹۳۱ دلار و ۳۰ سنت رسید و نقره سپتامبر با ۰.۲۷ دلار افزایش به ۲۳.۱۴ دلار رسید.

بازده اوراق ۱۰ ساله خزانه‌داری ایالات‌متحده در هفته‌ای که گذشت به بالای ۴ درصد رسید که بالاترین میزان از ماه مارس است. بازده ۱۰ ساله در حال حاضر به ۴ درصد رسیده است.

یک روند نزولی قیمت دو ماهه در نمودار روزانه وجود دارد. هدف صعودی بعدی قیمت بولز این است که در معاملات آتی آگوست بالاتر از مقاومت در ۲۰۰۰ دلار بسته شود. هدف بعدی قیمت نزولی کوتاه‌مدت این است که قیمت‌های آتی را به پایین‌تر از پشتیبانی قوی در ۱۹۰۰ دلار برساند.

در مورد قیمت طلا، محققان بر این باورند که ریسک به سمت نزول متمایل می‌شود اما روند صعودی بلندمدت ثابت می‌ماند. البته در حال حاضر، بیشتر در مورد قدرت و ضعف شاخص دلار است که عامل کلیدی تأثیرگذار بر قیمت طلاست.

بر اساس گزارش کیتکو نیوز، قیمت‌ نقره در نمودار روزانه در یک روند نزولی دو ماهه قرار دارند. هدف صعودی بعدی گاوهای نقره‌ای، بستن قیمت‌های آتی سپتامبر بالاتر از مقاومت در اوج ۲۴.۸۳۵ دلار در ژوئن است. هدف بعدی قیمت نزولی، بستن قیمت‌ها زیر سطح حمایت در پایین‌ترین سطح ژوئن ۲۲.۳۴ دلار است. مقاومت اول در بالاترین قیمت این هفته ۲۳.۵۳۵ دلار و سپس در ۲۳.۷۵ دلار مشاهده شد.

سکه بخریم یا طلا؟

قیمت طلا ۱۸ عیار در نیمه ابتدایی تیر دو درصد افزایش پیدا کرده و نزدیک یک درصد به ارزش سکه امامی اضافه شده است. در روز‌های آرام دلار، قیمت طلا ۱۸ عیار به ازای هر گرم نزدیک ۵۰ هزار تومان رشد داشت و به دو میلیون و ۳۸۳ هزار تومان رسید. نرخ فروش سکه امامی هم با افزایش تقریبا ۳۰۰ هزار تومانی پا به محدوده ۲۹ میلیون گذاشت. البته موقع فروش طلا بحث طلای دست‌دوم وسط می‌آید و طبق اعلام کانون صرافان تهران به‌طور متوسط ۴۵۰ هزار تومان بین نرخ خرید و فروش سکه تفاوت وجود دارد، اما بدون درنظر گرفتن افت ارزشی که در خرید و فروش سکه و طلا مطرح می‌شود، می‌توانیم بگوییم طلا حداقل در این دو هفته نسبت به سکه عملکرد بهتری داشته است.

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۱۷ تیر کار خودش را از جایگاه دو میلیون و ۳۸۳ هزار تومان به‌ازای هر گرم آغاز کرد. نسبت به اولین روز تابستان امسال که هر گرم طلا ۱۸ عیار دو میلیون و ۳۳۵ هزار تومان ارزش داشت، شاهد رشد تقریبا دو درصدی نرخ طلا هستیم. چون در این مدت قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار ۴۸ هزار تومان ارتقا پیدا کرده است.

قیمت طلا ۱۸ عیار در همین مدت یعنی دو هفته‌ای که از تابستان ۱۴۰۲ گذشت نهایتا به گرمی دو میلیون و ۴۲۹ هزار تومان رسید و عدد دو میلیون و ۳۳۵ هزار تومانی که بابت آن در روز اول تیر رد و بدل شد، کمترین سطح طلا ۱۸ عیار در تابستان امسال بوده است.

قیمت طلا ۱۸ عیار حالا نسبت به قله تاریخی خودش که رقم دو میلیون و ۷۴۸ هزار تومان به ازای هر گرم است، حدود ۱۳ درصد تنزل پیدا کرده. رقمی که روز ۱۱ اردیبهشت امسال ثبت شده و حالا ارزش هر گرم طلا ۱۸ عیار درمقایسه با آن روز ۳۶۵ هزار تومان پایین آمده است. بدنیست بدانید کمترین قیمت طلا ۱۸ عیار در سه ماه و نیمی که گذشته، دو میلیون و ۲۴۷ هزار تومان بوده و این رقم را در معاملات روز ۲۱ اردیبهشت لحاظ می‌کردند.

بازدهی سکه‌های طلا؛ نیم تا ۱.۵ درصد

قیمت سکه امامی امروز شنبه ۱۷ تیر در شروع معاملات بازار ۲۹ میلیون و ۴۷ هزار تومان بود. اگر به اولین روز تابستان یعنی زمانی که صراف‌ها و طلافروش‌ها سکه امامی را ۲۸ میلیون و ۷۳۹ هزار تومان می‌فروختند برگردیم، بازدهی سکه امامی به حدود مثبت یک درصد می‌رسد. چون در این مدت نرخ فروش سکه امامی ۳۰۸ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

سکه امامی ظرف این دو هفته یکبار در نیمه‌ کانال ۲۹ میلیون آفتابی شده و مثل طلا ۱۸ عیار، کمترین قیمت آن در همان اولین روز تابستان تثبیت شده است. سکه امامی در روز تاریخی ۱۱ اردیبهشت برای اولین بار تا مرز ۳۵ میلیون تومان بالا رفت و نمودار سکه امامی نشان می‌دهد از آن روز تا الان ارزش سکه امامی ۱۷ درصد تنزل پیدا کرده است.

سکه گرمی در دو هفته ابتدایی تیرماه امسال بهترین وضعیت را بین سکه‌های طلا داشته است. قیمت سکه گرمی در این مدت از شش میلیون و ۳۲۰ هزار تومان به شش میلیون و ۴۰۵ هزار تومان رسید که به‌معنی بازدهی مثبت ۱.۵ درصدی آن است. کمترین قیمت سکه گرمی شش میلیون و ۳۱۰ هزار تومان در روز هفتم تیر به‌ثبت رسیده و شش میلیون و ۴۳۰ هزار تومانی که در روز ۱۱ تیر بابت آن رد و بدل شده، بالاترین قیمت سکه گرمی در دو هفته ابتدایی تیر‌ماه محسوب می‌شود.

قیمت نیم‌سکه بهار آزادی در نیمه ابتدایی تیر امسال از ۱۵ میلیون و ۶۷۰ هزار تومان به ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسیده است. به‌این ترتیب به ازای ۸۰ هزار تومانی که به قیمت نیم‌سکه اضافه شده، بازدهی آن را باید مثبت نیم‌درصد بدانیم. همزمان به‌همین اندازه یعنی ۸۰ هزار تومان به قیمت ربع‌سکه بهار آزادی اضافه شده، ارزش آن به ۱۰ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان رسیده و رشد قیمت این یکی معادل مثبت هفت‌دهم درصد تخمین زده می‌شود.

قیمت نیم‌سکه در این دو هفته بین دو محدوده ۱۵ میلیون و ۵۷۰ هزار تومان تا ۱۵ میلیون و ۹۷۰ هزار تومان نوسان داشته و کمترین و بیشترین قیمت ربع‌سکه بهار آزادی در این مدت به‌ترتیب ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ۱۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بوده است.

دیدگاه خود را ارسال کنید