قیمت مرغ | قیمت مرغ امروز در بازار

قیمت مرغ امروز ترمز برید | قیمت مرغ امروز به چند رسید؟

در بازار قیمت فیله مرغ مهیا پروتئین۹۰۰ گرمی ۱۷۹ هزار ۵۵۰ تومان است این درحالی است که قیمت بال و بازو مرغ پویا پروتئین ۹۰۰ گرم به مبلغ ۹۷ هزار و ۶۵۰ تومان تعیین شده است.

قیمت مرغ امروز ترمز برید | قیمت مرغ امروز به چند رسید؟
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

 قیمت مرغ طی چند ماه گذشته افزایشی بود. قیمت مرغ در بازار با نوسان همراه است. قیمت مرغ پس از بین بردن جوجه های یک روزه روند صعودی به خود گرفت. قیمت مرغ به دلیل نبود نظارت موثر گران شد. قیمت مرغ امروز را در ادامه می خوانیم.

قیمت مرغ

قیمت انواع گوشت مرغ بسته بندی 

نام محصول وزن قیمت / تومان

سینه مرغ بی استخوان مهیا پروتئین ۱.۸ کیلوگرم ۳۱۶,۸۰۰

فیله مرغ پویا پروتئین ۰.۹ کیلوگرم ۱۷۹,۵۵۰

ساق مرغ پویا پروتئین ۱۸۰۰ گرم ۲۶۱,۰۰۰

بال و بازو مرغ پویا پروتئین ۹۰۰ گرم ۹۷,۶۵۰

جوجه کباب مکزیکی پویا پروتئین ۵۰۰ گرم ۹۶,۸۰۰

بال مرغ زعفرانی مهیا پروتئین ۰.۹ کیلوگرم ۱۱۲,۸۶۰

جوجه کباب سبزیجات پویا پروتئین ۵۰۰ گرم ۹۶,۸۰۰

کمبود مرغ در بازار در طی همین دو هفته گذشته با تصمیمات بسیاری از طرف مسئولان برای مهار قیمت ها همراه شده است که اگر چه نمی توان این اقدامات را در کنترل قیمت ها بی تاثیر دانست اما چندان هم نتیجه بخش نبوده است.

مشاهدات خبرنگار بازار از سطح شهر مشهد نشان می دهد مرغ بسته بندی با قیمت مصوب ۷۳ هزار تومان به ازای هر کیلو هنوز با کمبود روبروست و دلالان و سودجویان سعی دارند تا به هر طریق ممکن با توزیع مرغ های تکه کاری شده سود خود را افزایش دهند.

بر همین اساس بسیاری از فروشگاه های توزیع مواد پروتئینی در شیفت صبح سعی می کنند تا با سهمیه ای که در اختیار دارند صف های متقاضیان مرغ کشتار روز را کوتاه کنند اما ظاهرا با تعطیلی ادارات و غروب در بازار فصل سودجویی برای فروش مرغ های تکه کاری شروع آغاز می شود!

تصمیمات دولتمردان

به گزارش خبرنگار بازار؛ با افزایش التهابات بازار مرغ طی روزهای اخیر، هیئت وزیران به صفر رساندن سود بازرگانی واردات را به عنوان علاج این واقعه برگزید و این در حالی است که دولتمردان بخش زیادی از گرانی‌های این روزهای مرغ را به دلالان و واسطه‌گران نسبت می‌دهد که تاکنون با آن مقابله نشده است.

دولت امیدوار است با اقدامات وزارت جهاد، قیمت مرغ در بازار روزهای آینده تعدیل ‌شود اما از طرفی تولید کنندگان اذعان می کنند: به دلیل افزایش هزینه ها به طور حتم این قیمت های دستوری و نظارت های تعزیراتی در نهایت نمی تواند بال و پر قیمت ها را قیچی کند.

در حالی که بنا بر اظهارات مسئولان و تصمیمات اتخاذ شده در حوزه نظارت بر توزیع مرغ مقرر شده تا از فروش مرغ های تکه کاری شده جلوگیری شود اما بسیاری از فروشگاه های سطح شهر مشهد هم چنان نسبت به فروش و توزیع مرغ های تکه شده و به صورت فله اقدام می کنند

اگر چه قیمت هرکیلو مرغ ۷۳ هزار تومان اعلام شده است اما در حال حاضر بال مرغ به قیمت ۸۰ هزار تومان پاچین به ازای هر کیلو ۹۵ هزار تومان و سینه مرغ به ازای هر کیلو ۱۲۰ هزار تومان در فروشگاه های سطح شهر به فروش می رسد و شهروندان متقاضی خرید مرغ که از خرید گوشت سفید به قیمت مصوب خسته شده اند تن به قیمت های دلالان می دهند.

در این بین تولید کنندگان مرغ معتقدند سیاست‌های اشتباه حوزه دام و طیور این صنعت را کاملاً زمینگیر کرده به طوری که بسیاری از بخش‌های مولد حذف شده و بخش اعظمی از ظرفیت تولید جوجه و مرغ از دست رفته است، بنابراین حذف تعرفه واردات، واردات مرغ منجمد و جوجه و دیگر سیاست‌ها نه‌تنها علاج درد صنعت مرغداری نیست، بلکه حتی نمی‌تواند مسکنی برای کاهش درد باشد.

توپ در زمین اصناف

در حالی که دولت بسیاری از راهکار ها از جمله واردات مرغ منجمد، حذف تعرفه واردات و یا سایر گزینه ها را برای تامین مرغ در دستور کار دارد اما مسئولان استانی توپ کمبود را در زمین اصناف می اندازند.

مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در گفت و گو با بازار می گوید: به طور متوسط روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن مرغ در حال تحویل به اصناف است لذا از بابت تامین مرغ هیچ کمبودی وجود ندارد.

حسن رستمی در پاسخ به این سوال که آیا این کمبود و التهاب در بازار پیش زمینه ای برای گران شدن گوشت مرغ است به ما می گوید: هیچ برنامه و یا پیش زمینه ای برای گران شدن مرغ وجود نداشته و فروش مرغ بیش از قیمت مصوب و به ازای هر کیلو ۷۳ هزار تومان تخلف است.

وی هم چنین در پاسخ به اینکه کمبود و کسری تامین نهاده های خوراک طیور تا چه میزان در تولید تاثیر گذار است اظهار می کند: هر تولید کننده ای که تاکنون در خصوص دریافت نهاده تقاضا داشته است نسبت به تحویل نهاده اقدام شده است.

رستمی اذعان می کند: ممکن است که نهاده ها به دلیل تشریفات اداری با کمی تاخیر به دست مصرف کنندگان رسیده باشد اما در طی دو هفته گذشته این موضوع نیز سرعت بیشتری به خود گرفته است.

مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه در طی ماه های گذشته با افزایش جوجه ریزی همراه بوده است اذعان می کند: از آن جا که جوجه ریزی و مرغ های پرورش یافته به طور تدریجی وارد بازار می شود لذا التهاب موجود در بازار به صورت موقتی خواهد بود و به زودی رفع می شود.

رستمی در پاسخ به این سوال که پس مشکل کمبود مرغ کجاست به ما گفت: در حوزه تولید مشکلی وجود ندارد لذا مصرف مورد نیاز استان و به ویژه شهر مشهد تامین و در اختیار اصناف برای توزیع گذاشته می شود و لذا باید مشکل را در جای دیگری دنبال کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز پیش از این با بیان اینکه میزان تولید گوشت مرغ و عرضه آن به صورت گرم در این استان با میزان مصرف و نیاز بازار همخوانی دارد اظهار کرد: تولید بیش از نیاز است و در بخش تولید مشکلی وجود ندارد.

حسن جعفری در این رابطه معتقد است: هم اکنون روزانه بیش از ۵۵۰ تن مرغ در استان ذبح و تحویل اصناف و عرضه‌کنندگان می‌شود بنابراین هر گونه ایراد در نحوه توزیع را در بخش اصناف باید جویا شد.

وی با اشاره به روند مطلوب تامین مرغ به دلیل میزان خوب جوجه ریزی در استان طی ماه‌های اخیر اضافه کرد: میزان جوجه ریزی در استان طی اردیبهشت ماه امسال هفت میلیون و ۸۵۰ هزار قطعه بود که در روندی صعودی در خرداد ماه به بیش از هشت میلیون و ۷۶۴ قطعه رسید.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی می گوید: میزان جوجه‌ریزی در تیر ماه گذشته به بیش از ۹ میلیون قطعه رسید که مرغ حاصل این جوجه ریزی از نیمه شهریور ماه وارد بازار می‌شود.

فروش مرغ تکه کاری ممنوع است

رئیس اداره نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی مشهد نیز در گفت و گو با بازار اظهار می کند: برنامه‌ای نسبت به تامین و توزیع مرغ مشخص و ابلاغ شده لذا تمامی واحدهای صنفی در هر منطقه وخیابان هر روزه دارای مرغ گرم با قیمت مصوب برای فروش وعرضه به شهروندان عزیز براساس کارت تامین می گردند و عرضه مرغ قطعه شده ممنوع شده تا نگرانی از کمبود مرغ در بازار وجود نداشته باشد و مرغ با قیمت مصوب در اختیار مردم قرار گیرد.

رئیس اداره نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی مشهد: قیمت مصوب مرغ گرم برای مصرف کننده جهت عرضه در واحدهای صنفی بر اساس کیفیت کیلویی ۷۳ و ۷۹هزار تومان تعیین شده و واحدهای صنفی، مجاز به بسته بندی مرغ قطعه شده نیستند

سید علی اکبر ناصری سر آسیا درباره ممنوعیت قطعه بندی مرغ به ما می گوید: یکی از مصوبات این بود که اجازه قطعه بندی داده نشود و مقرر شده تا مرغ کامل با قیمت‌های مصوب در اختیار این شهروندان قرار گیرد تا نگرانی برای تامین مورد نیاز نداشته باشند.

وی ادامه می دهد: قطعه کاری در محل واحد صنفی فقط وفقط با درخواست مشتری صورت می گیرد که مشتری یا خریدار در محل حضور داشته باشد.

وی اذعان می کند: قیمت مصوب مرغ گرم برای مصرف کننده جهت عرضه در واحدهای صنفی،بر اساس کیفیت کیلویی ۷۳ و ۷۹هزار تومان تعیین شده و تاکید می کنیم که واحدهای صنفی، مجاز به بسته بندی مرغ قطعه شده نیستند.

ناصری با اشاره به ممنوعیت عرضه مرغ تکه‌ای بصورت فله در پلاستیک های ۳و ۵ کیلویی در واحدهای صنفی یادآور می شود: در صورت تخلف و قطعه کاری ضمن تشکیل پرونده تعزیراتی، کالاهای قطعه کاری شده برابر مصوبات با قیمت مرغ کشتار روز توزیع می گردد .

وی توضیح می دهد: برای آن دسته از شهروندانی که درخواست خرید قطعات مرغ جهت مصرف خانوار از جمله ران، سینه با استخوان، شینسل را داشته باشند قرار شد مرغ قطعه بصورت بسته بندی ظرفی با مجوز دامپزشکی به واحد های صنفی عرضه گردد.

سید علی اکبر ناصری سر آسیا می گوید: بر این اساس بازرسان جهاد کشاورزی مشهد با حمایت از مصرف کنندگان نیز واحدهای صنفی مرغ را به طور مستمر پایش و توزیع و عرضه آنها را به طور پیوسته رصد میکنند و از هر گونه تخلف جلوگیری می‌کنند.

وی تاکید می کند: ضمن اینکه نظارت و بازرسی توسط بازرسان جهاد کشاورزی و سایر نهادهای مسئول، برای اجرای دقیق دستورالعمل ابلاغی در دستور کار قرار گرفته است ، بر اساس ابلاغ انجام شده با متخلفان عرضه کننده مرغ قطعه کاری به شدت برخورد خواهد شد.

پیش بینی هایی که درست از آب درآمد

مدیرعامل سابق اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی که حدود پنج ماه پیش به دلیل بحران‌های پیش آمده در این صنعت به‌ویژه در حوزه تأمین نهاده، استعفا کرد اظهار می کند: گوش شنوایی در دولت نیست چون اگر حرف ما را می‌شنیدند به صفر کردن تعرفه واردات مرغ نیازی نبود.

دیدگاه خود را ارسال کنید