حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

ترمیم حقوق بازنشستگان از این تاریخ | حقوق بازنشستگان کدام افراد افزایش می یابد؟

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مهران فاطمی استاندار یزد گفت: امیدواریم ترمیم حقوق بازنشستگان توسط دولت در ماه های آینده انجام شود.

ترمیم حقوق بازنشستگان از این تاریخ | حقوق بازنشستگان کدام افراد افزایش می یابد؟
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

حقوق بازنشستگان مسئله پر چالش همه دولت ها بوده است . مقدار دریافتی حقوق بازنشستگان همیشه موجب نارضایتی قشر عظیمی از بازنشستگان است زیرا بازنشستگان بر این اعتقادند که مبلغ حقو بسیار ناچیز است . تعیین میزان حقوق بازنشستگان در اواخر هر سال با تنش همراه است. طبق نظر کارشناسان حقوق بازنشستگان با فرمول جدید بیشتر می شود.  جزئیات جدید از حقوق بازنشستگان را بخوانید.

استاندار یزد: امیدواریم ترمیم حقوق بازنشستگان در ماه‌های آینده انجام شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مهران فاطمی گفت: هزینه بازنشستگان نه تنها کمتر از دیگران نیست، بلکه هزینه‌هایی نظیر ازدواج فرزندان را باید تامین کنند. ضمن اینکه هزینه سلامت و بهداشت و درمان آنان نیز افزایش می‌یابد.عزم دولت بر ترمیم حقوق بازنشستگان است

وی با اشاره به ناترازی حقوق و هزینه بازنشستگان افزود: دولت از ابتدای فعالیت تاکنون به دنبال ترمیم حقوق بازنشستگان بوده، اما این افزایش مستلزم قوانین در لایحه بودجه و تقویت منابع کشور است.

استاندار یزد ادامه داد: مشکل دیگر اینست که دولت نمی‌تواند همه این مسائل را به یکباره پوشش دهد، به عنوان مثال طرح رتبه بندی معلمان که سبب ترمیم مناسب حقوق فرهنگیان شد، به بودجه هنگفتی نیاز داشت که تامین شد، اما فشار زیادی بر دولت وارد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره قیمت بالای مسکن در استان تصریح کرد: بنگاه‌های غیرمجاز یکی از مهمترین دلایل افزایش قیمت زمین و مسکن و اجاره بها بودند که تعداد آن‌ها بسیار زیاد است.

فاطمی خاطرنشان ساخت: نزدیک به سه هزار و ۵۰۰ بازدید انجام دادیم که به پلمب صد‌ها بنگاه املاک غیرمجاز منجر شد. 

استاندار با اشاره به کاهش ۱۰ درصدی قیمت اجاره بها گفت: ما به این قانع نیستیم و اعتقاد داریم که عامل اصلی کاهش قیمت، عرضه مسکن است که در این راستا طرح نهضت ملی مسکن را به صورت جدی دنبال می‌کنیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه از توافق اولیه دولت و مجلس برای در نظر گرفتن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم توسعه خبر داد.

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه، درباره آخرین وضعیت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، گفت: شب گذشته جلسه‌ای ۳ ساعته بین رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه و رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: در نهایت جمع‌بندی اولیه این شد که ما در طول برنامه هفتم توسعه بتوانیم بحث متناسب سازی حقوق بازنشستگان را به سرانجام برسانیم و هدف گذاری شد که تا پایان برنامه هفتم شاهد تحقق این موضوع باشیم. تلاش ما بر این اساس است که تا پایان برنامه هفتم بتوانیم بحث متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را محقق کنیم.

 صولت مرتضوی، وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در نشست شورای ملی سالمندان درباره حقوق بازنشستگان سخن گفت.

نشست شورای ملی سالمندان با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

دوازدهمین نشست شورای ملی سالمندان کشور با حضور سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی و رییس این شورا، روسای سازمان‌ها و معاونین دستگاه‌های عضو برگزار شد.

پیرو قانون تشکیل شورای ملی سالمندان، نشست‌های این شورا هر شش ماه یک بار با حضور رئیس و دستگاه‌های عضو شورا برگزار می‌شود. 

صولت مرتضوی (وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی) در جلسه شورای ملی سالمندان اظهار کرد: باید شورای عالی سالمندان اعضای ثابتی داشته باشد که امکان حضور در جلسات را داشته باشند و باید متناسب با ماموریت اعضای سازمان‌ها و دستگاه‌ها دعوت شوند.

وی درباره حقوق بازنشستگان گفت: سالمندان معیشت می‌خواهند و نباید با سالمندان را طوری کار کنیم که نگاه او با جیب دیگران باشد.

وی افزود: عبور از سنین نوجوانی و جوانی  میانسالی جز ذات طبیعت انسان است و بالعکس و ۹۰ درصد جمعیت کشور سالمندی را تجربه می‌کنند.

مرتضوی تاکید کرد: بحران سالمندی یکی از موضوعاتی است که باید دنبال شود نرخ امید به زندگی در کشور از ۵۷ به ۷۵ سال رسیده است که این افتخار است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: امروز  نرخ پیری کشور افزایش یافته است و اصطلاحات بازنشستگی در کشور باید بازتعریف شود. باید به گونه ای باشد که کسی در سنین ۶۵ تا ۷۰ سالگی به آنها پیر نگوییم بلکه از آنها به نام سالمندی جوانی تعبیر کنیم.

وی افزود: یکی از مسائل مهم دیگر تکریم سالمندان است و اگر قرار است از بحران صحبت کنیم باید از بحران جوانی جمعیت و جمعیت سخن بگوییم و رسانه‌ها، متون درسی و صدا سیما نیز باید به مساله تکریم سالمندان و بزرگان بپردازند.

وی تاکید کرد: امروز عمده سالمندان ما که بالای ۷۰ سال هستد یا تحت پوشش صندوق‌ها و یا تحت حمایت مراکز حمایتی هستد. صندوق‌ها باید به وظایف خود عمل کنند و در حوزه معیشت باید توجه جدی داشته باشیم.

مرتضوی ابراز کرد: در حوزه تکریم بازنشستگان و سالمندان باید فرهنگ‌سازی کرد و دستگاه های متولی فعالیت کنند.

وی ادامه داد: در بحث سلامت بیمه پایه و تکمیلی برای همگان و سالمندان وجود دارد و بخش اعظمی از آن در حوزه مراکز درمانی دولتی است و در این حوزه باید کمک کنیم.

علی‌محمد قادری، رئیس سازمان بهزیستی، نیز در این نشست با بیان اینکه نکات خوبی در این نشست مطرح شد؛ گفت: در خصوص سند راهبردی، مجموعه‌های حامی سالمندی نکات خوبی را مطرح کردند به لطف خدا در این دولت دو بار هم این جلسات را برگزار کردیم. ان شالله نکات اصلی و خروجی این جلسات به بهبود وضعیت سالمندی در کشور کمک کند.

قادری با بیان اینکه آخرین سرشماری نفوس و مسکن باید هدفمند و همسو انجام شود، گفت: ما از سال ۹۵ دقیقاً نمی‌دانیم که با چه آماری مواجه هستیم. با داشتن آمارها به خوبی می‌توانیم در خصوص میزان و شیوع معلولیت‌ها پیش‌بینی‌های بهتری انجام دهیم.

دیدگاه خود را ارسال کنید