قیمت خودرو | افزایش قیمت خودرو

افزایش وحشتناک و سرسام آور قیمت خودرو در بازار امروز | قیمت خودرو امروز به چند رسید؟

قیمت برخی از خودروها، امروز دوشنبه در بازار آزاد نسبت به آخرین معاملات روزهای گذشته با افزایش قیمت قابل توجهی همراه است.

افزایش وحشتناک و سرسام آور قیمت خودرو در بازار امروز | قیمت خودرو امروز به چند رسید؟
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

قیمت خودرو با نوسان همراه است. قیمت خودرو به دلیل قیمت گذاری دستوری گران شد. قیمت خودرو پس از افزایش تقاضا رو به گرانی رفت. قیمت خودرو  طی ماه های گذشته افزایش یافت. قیمت خودرو امروز را ادامه می خوانیم.

قیمت خودرو

مدل خودرو قیمت (تومان)

سمند (EF۷)۱۴۰۰ ۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰

سمند (EF۷) ۱۴۰۱ ۴۲۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو پارس سال (LX ) ۱۴۰۱ ۴۸۵.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۶ تیپ ۲ (ساده) ۱۴۰۰ ۳۸۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۶ تیپ ۲ (ساده) ۱۴۰۱ ۳۹۸.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۶ تیپ ۵ (ساده)ترمز عقب کاسه ای ۱۳۹۹ ۴۴۵.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۶ صندوقدار (v۸(۱۴۰۰ ۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ اتوماتیک ( ۱۴۰۱) ۵۶۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما (۱۴۰۰) ۷۰۵.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ دنده ای (رینگ فولادی) ۱۴۰۰ ۵۰۵.۰۰۰.۰۰۰

تندر۹۰ E۲ ۵۷۰.۰۰۰.۰۰۰

رنو تندر پلاس اتوماتیک۱۳۹۸ ۷۷۰.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک ۱۴۰۱ ۷۰۵.۰۰۰.۰۰۰

رانا پلاس سقف شیشه ای ( ۱۴۰۱) ۴۰۵.۰۰۰.۰۰۰

دنا معمولی (رینگ فولادی) ۱۴۰۰ ۴۸۰.۰۰۰.۰۰۰

دنا معمولی ۱۴۰۱ ۵۰۵.۰۰۰.۰۰۰

دنا پلاس دنده‌ای توربو ۱۴۰۱ ۶۱۰.۰۰۰.۰۰۰

هایما s۷ توربو پلاس ۱۴۰۱ ۱.۱۹۰.۰۰۰.۰۰۰

پراید۱۱۱ مدل ۹۹ ۲۳۰.۰۰۰.۰۰۰

پراید SE ۱۳۱ ۲۱۹.۰۰۰.۰۰۰

ساینا اس ۱۴۰۱ ۲۶۵.۰۰۰.۰۰۰

تیبا صندوق دار (رینگ فولادی) ۱۴۰۱ ۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰

تیبا ۲ (رینگ فولادی) ۱۴۰۱ ۲۵۸.۰۰۰.۰۰۰

شاهینG ( ۱۴۰۱) ۴۷۰.۰۰۰.۰۰۰

کوییک دنده ای رینگ فولادی ۱۴۰۱ ۲۶۵.۰۰۰.۰۰۰

کیا سراتو ۲۰۰۰ (آپشنال) ۱.۵۳۰.۰۰۰.۰۰۰

ام وی ام ۳۱۵ هاچ بک پلاس۱۴۰۰ ۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰

ام وی ام X۲۲، دنده ای اسپرت اکسلنت (۱۴۰۰) ۶۵۰.۰۰۰.۰۰۰

جدیدترین قیمت خودرو های وارداتی در بازار

مدل خودرو قیمت (تومان)

رنو کولیوس ۲۰۱۸ ۳.۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰

رنو تالیسمان ۲۰۱۸ ۲.۹۰۰.۰۰۰.۰۰۰

میتسوبیشی ASX تیپ ۴ ۲۰۱۸ ۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰

تویوتا CH-R تمام چرخ متحرک لانچ ۲۰۱۸ ۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰

تویوتا راو ۴ مدل ۲۰۱۸ (الفطیم) ۴.۲۸۰.۰۰۰.۰۰۰

کیا اپتیما ۲۰۱۷ ۲.۸۵۰.۰۰۰.۰۰۰

کیا سورنتو ۲۰۱۸ ۴.۹۵۰.۰۰۰.۰۰۰

کیا اسپورتیج ۲۰۱۸ ۳.۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰

هیوندای سوناتا ۲۰۱۸ هیبرید تیپ۳ + (GLS Plus) ۳.۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰

هیوندای النترا ۲۰۱۸ ۲.۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰

سانتافه (ix۴۵) ۴ سیلندر دو دیفرانسیل۲۰۱۸ ۴.۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰

لکسوس NX۳۰۰ H هفت کلید ۲۰۱۷ ۵.۸۵۰.۰۰۰.۰۰۰

نیسان جوک (اسپورت) ۲.۰۵۰.۰۰۰.۰۰۰

این خودرو 170 میلیون گران تر شد

مددیان با اشاره به گرانی سرسام آور قیمت خودرو در بازار گفت: شاهین بد فروش‌ترین خودرو در کشور است و قیمت آن از ۳۵۰ میلیون تومان به ۵۲۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین نرخ کوئیک ۲۸۸ میلیون تومان، پراید ۱۳۱، ۲۵۰ میلیون تومان و تیبا ۲۸۲ میلیون تومان شده است.

وی با طرح این پرسش که اگر خودروسازان خودرو ندارند چگونه ظرف مدت یک روز ۲ هزار دستگاه خودرو هایما و پژو ۲۰۷ را در بورس عرضه می‌کند؟ گفت: پژو ۲۰۷ در بورس ۲۰ روز پیش حدود ۴۱۰ میلیون تومان عرضه می‌شد اما امروز نرخ آن امروز ۴۵۰ میلیون تومان شده است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تبریز با انتقاد از عملکرد کمرنگ دستگاه‌های نظارتی، تصریح کرد: شورای رقابت و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان کجا هستند؟ چرا به وظایف نظارتی خود عمل نمی‌کنند.

مددیان در پاسخ به این پرسش که پیش‌بینی شما از آینده بازار خودرو چیست؟ اضافه کرد: به نظر می‌رسد بازار در ۳ ماه آینده حدود ۱۰۰ درصد افزایش نرخ را تجربه کند؛ تا به امروز ۴۰ درصد آن محقق شده است و ۶۰ درصد دیگر به قیمت خودرو در ماه‌های آینده اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه خودروسازان با این افزایش نرخ از زیان‌دهی خارج می‌شوند، گفت: اگر قیمت خودرو از ۲۰۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان برسد اما خودروسازان نتواند خودرو نسبت به تقاضای بازار عرضه کند تردید نداشته باشید باز هم شاهد افزایش نرخ خودرو خواهیم بود.

این فعال صنفی وضعیت بازار خودرو را به طوفان تشبیه کرد و افزود: روند واردات خودرو مشخص نیست و نمی‌توان چندان امیدوار به این واردات بود چراکه قرار است خودروساز داخلی اقدام به واردات کند.

مددیان اضافه کرد: در این شرایط تکلیف مصرف‌کننده واقعی مشخص نیست کارمندی که ماهیانه ۶ میلیون تومان دریافتی دارد چگونه می‌تواند پراید ۱۱۱ که نرخ آن ۲۷۰ میلیون تومان شده خریداری کند؟

3 راهکار مدیریت قیمت خودرو در بازار

محمدرضا نجفی منش در رابطه با دلایل افزایش قیمت خودرو و راهکار کنترل و تعدیل قیمت خودرو، اظهار داشت: قیمت اغلب کالا‌ها در کشورمان متاثر از نرخ ارز است بنابراین وقتی قیمت ارز افزایش می‌یابد قیمت خودرو نیز به عنوان یک کالا افزایش می‌یابد، افزایش اخیر قیمت خودرو نیز کاملا متاثر از نرخ ارز بوده است.

* عرضه خودرو در بورس کالا تاثیری بر افزایش قیمت نداشته است

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی کشور در رابطه با تاثیر عرضه خودرو در بورس کالا بر افزایش قیمت، بیان داشت: عرضه خودرو در بورس کالا هیچ تاثیری بر افزایش قیمت خودرو نداشته است بلکه با عرضه خودرو در بورس قیمت خودرو واقعی‌تر می‌شود.

* عرضه مستمر خودرو در بورس کالا لازمه تعادل بخشی به قیمت خودرو

وی بیان داشت: اثرات مثبت عرضه خودرو در بورس کالا زمانی پدیدار می‌شود که عرضه خودرو در بورس کالا به صورت مستمر باشد و خودروسازان همه تولیدات خود را از طریق بورس کالا عرضه کنند و با عرضه مقطعی و نامنظم نمی‌توان نتایج لازم را گرفت.

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی در رابطه با راهکارهای کنترل و کاهش قیمت خودرو گفت: همانطور که اشاره شد دلایل افزایش قیمت خودرو افزایش قیمت ارز است و افزایش قیمت ارز نیز متاثر از افزایش قیمت نقدینگی است.

* بدون کنترل حجم نقدینگی نمی‌توان انتظار کاهش قیمت خودرو را داشت

وی با بیان اینکه طی سال‌های گذشته به شدت حجم نقدینگی افزایش یافته است، اظهار داشت: حجم نقدینگی در زمان دولت احمدی‌نژاد 63 هزار میلیارد تومان بود اما اکنون به 5700 میلیارد تومان رسیده است بنابراین چندین برابر شدن حجم نقدینگی طی این سال‌ها موجب افزایش نرخ ارز و در نتیجه افزایش قیمت مسکن، سکه، خودرو وغیره شده است بنابراین اصلی‌ترین راه‌کنترل یا کاهش قیمت خودرو کنترل حجم نقدینگی است.

* فاصله قیمت خودرو از کارخانه تا بازار موجب افزایش تقاضای سوداگری‌

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی کشور در پاسخ به این سوال که چرا باوجود افزایش 32 درصدی عرضه خودرو و به صفر رساندن خودروهای ناقص در پارکینگ‌ خودروسازان باز هم شکاف عرضه و تقاضا وجود دارد، گفت: افزایش حجم تقاضای خودرو ناشی از نیاز واقعی نیست بلکه تقاضای خرید خودرو ناشی از فاصله قیمت کارخانه و بازار آزاد وسوداگری است.

نجفی منش اظهار داشت: در حال حاضر خودروهای تولید شرکت سایپا تقاضای زیادی در بازار ندارد و بیشتر تقاضا مربوط به خودروهای تولید شرکت ایران خودرو است زیرا فاصله قیمت کارخانه تا بازار این خودروها بیشتر است بنابراین اگر بتوان فاصله قیمت کارخانه تا بازار را کاهش داد می‌توان امیدوار بود که عرضه و تقاضا نیز متناسب‌تر شود.

وی در رابطه با قیمت ارز بیان داشت: روزانه حجم نقدینگی 5 هزار میلیارد تومان اضافه می‌شود و لذا تا زمانی که افزایش حجم نقدینگی ادامه داشته باشد نمی‌توان انتظار داشت جلوی افزایش قیمت‌ها گرفته شود.

* واردات خودرو تاثیری بر کاهش قیمت ندارد

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی کشور در رابطه با تاثیر واردات بر کنترل قیمت خودرو اظهار داشت: این موضوع نیز هیچ تاثیر بر کنترل قیمت‌ها نخواهد داشت. در حال حاضر قیمت یک خودروی وارداتی 10 هزار دلار با ارز 40 هزار تومان 400 میلیون تومان است که اگر هزینه‌های حمل و نقل، گمرک و سود واردکننده و ... را به آن اضافه کنیم قیمت یک خودروی وارداتی 10 هزار دلاری به طور مسلم بیش از قیمت خودروهای تولید داخلی خواهد بود در حالی که انتظار می‌رفت خودرو ارزان قیمت وارد شود تا اقشار کم‌درآمد‌تر بتوانند از مزایای واردات خودرو بهره‌مند شود بنابراین با این وضعیت نمی‌‌توان انتظار داشت که واردات خودرو تاثیری در کاهش قیمت خودرو داشته باشد./ فارس

دیدگاه خود را ارسال کنید