سهام عدالت | شرایط واگذاری سهام عدالت

مبلغ و زمان واریز سود سهام عدالت واریز شد | سهام عدالت این ماه چقدر است؟

مبلغ و زمان واریز سود سهام عدالت واریز شد | سهام عدالت این ماه چقدر است؟
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

واریز سهام عدالت به زودی انجام می شود. سهام عدالت مبلغ چندانی نیست. سهام عدالت برای سهامداران حائز اهمیت است. سهام عدالت بنا به ارزش معاملات مربوطه تعیین می شود. جزئیات جدید سود سهام عدالت را بخوانید.

سهام عدالت

درباره اختصاص سهام عدالت به جاماندگان نیز همچنان هیات وزیران باید سبد قابل واگذاری از سهام مازاد خود را برای واگذاری در قالب سهام عدالت مشخص کند .

اطلاعیه جدیدی در خصوص مبلغ و واریز سود سهام عدالت و واگذاری سهام عدالت جاماندگان صادر شد.

سهام عدالت قابل فروش شد همچنین شرط جدید واریز سود  سهام عدالت اعلام شد . درباره اختصاص سهام عدالت به جاماندگان نیز همچنان  هیات وزیران باید سبد قابل واگذاری از سهام مازاد خود را برای واگذاری در قالب سهام عدالت مشخص کند . خبرم هم اما  فروش سهام عدالت امکانپذیر شد  سود سهام عدالت سال گذشته، در ۲ مرحله واریز شد و سهامداران منتظر واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۲ و باقی‌مانده سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ هستند.

در افسردگی غم به لایه‌های عمیق زندگی نفوذ کرده و اختلالاتی در احساسات و رفتار شما به‌وجود می‌آورد. اگر احساس افسردگی دارید، حتما با کمک یک روانشناس متخصص مشکل را ریشه‌یابی کنید و برای حل آن راهکار بگیرید.برای ارتباط با مشاور متخصص افسردگی روی دکمه زیر کلیک کنید.

معاون سازمان خصوصی‌سازی گفت: سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت به وسیله سازمان خصوصی‌سازی دریافت و از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی توزیع می‌شود.

 آخرین اخبار و جزئیات درباره واریز سود سهام عدالت، ثبت‌نام سهام عدالت، نحوه اختصاص سهام عدالت به جاماندگان، مبلغ و واریز سود سهام عدالت جدید اعلام شد. خبرهای رسمی درباره سهام عدالت را در عرشه آنلاین بخوانید.

عضو شورای عالی بورس جزئیات مصوبه برگزاری مجامع شرکت‌های استانی سهام عدالت را تشریح کرد.

بهمن عبداللهی در مورد آخرین تصمیمات شورای عالی بورس در جلسه اخیر شورای عالی بورس که در سه شنبه 20 تیرماه برگزار شد، در مورد نحوه برگزاری مجامع شرکت‌های استانی سهام عدالت بعد از سه سال تلاش اتاق تعاون توانستیم در شورای عالی بورس به نتایج خوبی برسیم.

عضو شورای عالی بورس افزود: با مساعدت شورای عالی بورس، گرچه برخی از اعضا مخالفت داشتند اما به هر حال با حمایت وزیر امور اقتصادی و دارایی و مصوبه جمعی شورای عالی بورس، نتایج خوبی برای شرکت‌های استانی سهام عدالت به دست آمد و قرار شد اعضای شرکت‌های تعاونی سهام عدالت در مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی حضور پیدا کنند.

عضو شورای عالی بورس اظهار داشت: با مصوبه شورای عالی بورس، مقرر شد هر یک از شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت که حداقل 20 درصد از اعضای آن حضور داشته باشند، می‌توانند مجامع خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به شکل حضوری و الکترونیکی برگزار کنند، درحالی‌که حداقل 20 درصد اعضا حضور داشته باشند و بعد از انتخابات در مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی حضور داشته باشند.

عبداللهی اضافه کرد: در زمینه آیین‌نامه اجرایی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی هم تصمیمات خوبی گرفته شد که شرکت‌های تعاونی سهام عدالت بتوانند در مجامع سرمایه‌گذاری استانی حضور پیدا کنند و دولت هم قرار شد نماینده شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت با سازوکاری معرفی کند.

وی در مورد اینکه برخی شرکت‌های سرمایه‌پذیر از عدم حضور نماینده سهام عدالت با وجود داشتن یک صندلی هیات مدیره در شرکت خود گلایه کردند، گفت: تاکنون سازوکار حضور نماینده سهام عدالت معلوم نبود و وقفه و خلأیی در مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت ایجاد شده بود که طبق مصوبه شورای عالی بورس مقرر شد حداکثر ظرف 3 تا 4 ماه آینده این خلأ برطرف شده و نمایندگان سهام عدالت در شرکت‌های سرمایه‌پذیر برای مجامع عمومی معرفی شوند.

عضو شورای عالی بورس در مورد اینکه چه زمانی نمادهای معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌‌گذاری عدالت باز می‌شود، اظهار داشت: قبل از باز شدن نماد معاملاتی باید مجامع شرکت‌های استانی برگزار، هیات مدیره مشخص و افزایش سرمایه آنها ثبت شود و بعد از آن امکان بازگشایی نمادهای معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری باز می‌شود.

عبداللهی گفت: البته سیاست این است که مردم در سهامداری عدالت باقی بمانند و سهام ارزنده خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نفروشند، اما باز شدن نماد معاملاتی شرکت‌های سهام عدالت 3 تا 4 ماه زمان خواهد برد.

 سیاست‌گذار با هدف توزیع ثروت بین دهک‌های کم‌درآمد و میانی جامعه از سال 85 اقدام به واگذاری سهام عدالت به 6 دهک کم‌درآمد کرد که در این زمینه 49 میلیون ایرانی سهامدار عدالت شدند که بهای این سهام با ارزش اسمی یک میلیون تومان در آن زمان طی 10 سال از محل سود و عایدی این شرکت‌ها پرداخت شد و سهام عدالت در اردیبهشت سال 1399 آزادسازی شد. بعد از مرحله آزادسازی، شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت شکل گرفت و 30 میلیون از سهامداران عدالت که روش غیرمستقیم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتخاب کرده بودند از این طریق سهامدار این شرکت‌ها شدند و 19 میلیون نفر از سهامداران عدالت هم روش مدیریت مستقیم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برگزیده بودند، اما در سال 99 با توجه به تقاضای مردم برای فروش سهام خود، باعث ریزش بازار و افت ارزش سهام عدالت با پرتفوی مناسب شد که بعد از آن مقام ناظر اقدام به بستن نمادهای معاملاتی شرکت‌های استانی کرد.

هم اکنون برای باز شدن نمادهای معاملاتی سهام استانی نیاز به برگزاری مجامع عمومی این شرکت‌هاست و همچنین انتخاب هیات مدیره، افزایش سرمایه شرکت‌های استانی و ثبت افزایش سرمایه و شفاف شدن صورت‌های مالی است که همه این مسائل به تدوین نهایی آیین‌نامه معاملاتی سهام عدالت در شورای عالی بورس بستگی دارد که آخرین جلسه این شورا در روز سه شنبه 20 تیرماه 1402 برگزار شد.

معاون سازمان خصوصی‌سازی گفت: سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت به وسیله سازمان خصوصی‌سازی دریافت و از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی توزیع می‌شود.

محمود قامت در پاسخ به این پرسش که سود ۱۳ شرکت غیربورسی حاضر در پرتفوی سهام عدالت چگونه دریافت و به ذی‌نفعان پرداخت می‌شود، گفت: سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت را هم گرفتیم و از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و سامانه سجام بین سهامداران و ذی‌نفعان توزیع کردیم و در زمینه دریافت سود شرکت‌های سرمایه‌پذیر عدالت فرقی بین شرکت‌های بورسی و غیربورسی وجود ندارد.

وی گفت: سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت با استفاده از مصوبه شورای عالی بورس، دریافت می‌شود، البته برخی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت، قسمتی از سود خود را صرف افزایش سرمایه شرکت می‌کنند و ما‌به‌ازای آن را در قالب سهام جایزه و یا حق تقدم به ذی‌نفعان می‌پردازند که برای سهامداران عدالت چه سود نقدی و یا حق تقدم‌ها و سهام جایزه نیز دریافت و به حساب ذی‌نفعان واریز می‌شود.

قامت این را هم گفت: سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت از سال‌های قبل هم دریافت کردیم و از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به صورت یکجا به سهامداران پرداخت کردیم و همه سود‌های جمع‌آوری‌شده چه از شرکت‌های بورسی و یا غیربورسی باشد، از طریق سپرده‌گذاری مرکزی و سامانه سجام به حساب ذی‌نفعان سهام عدالت واریز می‌شود.

معاون سازمان خصوصی‌سازی اظهار داشت: سود‌های جمع‌آوری‌شده در یکجا تجمیع شده و به صورت متمرکز از طریق سهامانه سجام واریز می‌شود.

قامت همچنین در مورد اختصاص سهام عدالت به افراد جامانده گفت: هیات وزیران باید سبد قابل واگذاری از سهام مازاد خود را برای واگذاری در قالب سهام عدالت مشخص کند و ساز و کار اجرایی اعطای سهام از طریق شورای اجرایی اصل ۴۴ مشخص شود که هنوز هیچ دستورالعملی برای اختصاص سهام به جاماندگان به سازمان خصوصی‌سازی ابلاغ نشده است.

سال قبل سود سهام عدالت در دو نوبت واریز شد و امسال هم قرار است در دو نوبت واریز شود. سیاست تصمیم‌گیران ماندگاری مردم در سهام عدالت و برخورداری از سود و عایدات آن استفاده کنند.

دیدگاه خود را ارسال کنید