دریاچه مرگ| دریاچه ارواح

ماجرای دریاچه مرگ چیست؟

در ۵ کیلومتری شمال روستای چلندر از توابع نوشهر، دریاچه‌ای در میان جنگل انبوه پهن برگ در منطقه ملاکلا قرار گرفته که طول دریاچه در حدود ۷۰۰ متر و عرض آن ۳۰۰ متر است. در درون دریاچه درختان خشک شده‌ای قرار دارند که منظره جالبی ایجاد کرده اند.

ماجرای دریاچه مرگ چیست؟
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

در ۵ کیلومتری شمال روستای چلندر از توابع نوشهر، دریاچه‌ای در میان جنگل انبوه پهن برگ در منطقه ملاکلا قرار گرفته که طول دریاچه در حدود ۷۰۰ متر و عرض آن ۳۰۰ متر است. در درون دریاچه درختان خشک شده‌ای قرار دارند که منظره جالبی ایجاد کرده اند.

شاید فکرکنید که فقط در فیلم‌های هالیوودی و داستان هاست که از حضور ارواح و اشباح در مکان‌های خوف آلود حرف زده می‌شود و در واقعیت چنین مکان‌هایی وجود خارجی ندارند، اما در ۵ کیلومتری شمال روستای چلندر از توابع نوشهر، دریاچه‌ای در میان جنگل انبوه پهن برگ در منطقه ملاکلا قرار گرفته که طول دریاچه در حدود ۷۰۰ متر و عرض آن ۳۰۰ متر است. در درون دریاچه درختان خشک شده‌ای قرار دارند که منظره جالبی ایجاد کرده اند. این دریاچه در گذشته اسم بسیار عجیب و غریبی داشت که مردمان محلی آن به دلیل موقعیت ویژه و تصاویر خاصش با خلاقیت آن را انتخاب کردند.

این دریاچه که بیشتر اوقات مه گرفته است و بین درخت‌های جنگل، خودش را پنهان کرده و راه دسترسی به آن هم سخت است و هم خطرناک به دریاچه ارواح معروف است. ترکیب درختان مرده ممرز و مه‌ای که بیشتر اوقات روی دریاچه را گرفته با صدای حیوانات وحشی منطقه، همگی باعث شده است تا لقب دریاچه ارواح را به خود اختصاص دهد. وقتی دریاچه را می‌بینید ابتدا شما فکر می‌کنید که درختان این دریاچه به صورت برعکس رشد کرده اند و ریشه هایشان به سمت بیرونی درآمده است، اما این درختان، تنه‌های خشک شده باقی مانده‌ای هستند از درختان ممرز که با انعکاسی که در آب ایجاد کرده اند به زیبایی تمام خودشان را به نمایش گذاشته اند. باید بگویم مردمی که امروزه اطراف این دریاچه زندگی می‌کنند، چیزی از ارواح ندیده اند، اما معتقدند ساکنان گذشته حتما اطلاعاتی داشته اند که این نام را برگزیدند.

دریاچه ارواح که به دریاچه ممرز نیز شناخته می‌شود در گذشته به علت داستان‌های رازآلودی که از آن به گوش می‌رسیده و نقل می‌شده، بازدیدکننده چندانی نداشته و به همین دلیل بکر و دست نخورده باقی مانده و پوشش گیاهی خود را حفظ کرده است.

اگر شما با خواندن این مطلب ترغیب به سفر شده اید پیشنهاد می‌کنم برنامه تان را طوری تنظیم کنید که در بهترین فصل برای بازدید از دریاچه، که فصل بهار و تابستان است آنجا باشید. چرا که در فصل پاییز و زمستان به دلیل بارندگی، جاده گلی و لغزنده منطقه اصلا مناسب سفر نیست. افزون بر این وجود مه غلیظ در پاییز و زمستان دید شما را کم کرده و لذتی از سفر خود نخواهید برد. به ویژه اینکه احتمال حضور حیوانات وحشی در اطراف دریاچه در این فصل‌ها بیشتر می‌شود.

از قدیم می‌گفتند آب مایه حیات است. هر تمدن و زندگی در کنار آب‌ها شکل می‌گیرد. اما همین آب می‌تواند یکی از خطرناک‌ترین پدیده‌ها برای زندگی بشر و دیگر موجدات زنده باشد. اگر اب سمی شود حیات را به خطر می‌اندازد. اما همین خودش یک پدیده نادر و جالب است که می‌تواند یک جاذبه‌ی گردشگری محسوب شود.

دریاچه مرگ سیسیل، یکی از سمی‌ترین و خطرناک‌ترین دریاچه‌های جهان است. آب این دریاچه ترکیبات شیمیایی دارد که بنا به تحقیقات صورت گرفته بالاترین میزان اسید سولفوریک در آن موجود است از همین رو هیچ زندگی در آن شکل نمی‌گیرد. برای مطالعه جزییات بیشتر از این دریاچه مرگ و مشاهده تصاویر بیشتر در ادامه مطلب با آکا همراه باشید.

منبعی که این اسید را وارد آب دریاچه می‌کند ۲ چشمه زیرزمینی مجزا است که در کف دریاچه قرار دارند، به این دریاچه می‌ریزد و آب آن را سمی می‌کنند.

همین مسئله باعث شده است که دریاچه مردگان یکی از مکان‌های دیدنی منطقه سیسیل ایتالیا بشود. البته این دریاچه از یک نظر دیگر هم حائز اهمیت است و بر هیجان بازدید از آن می‌افزاید. گویا گروه‌های مافیایی فعال در سیسیل ایتالیا سال‌ها از این دریاچه برای نابود کرد اجساد قربانیان خود استفاده می‌کردند. از این رو این دریاچه با تاریخ مافیای سیسیل ایتالیا که خیلی هم مشهور است ارتباط تنگاتنگی دارد.

بنا به شواهد موجود گروه‌های مافیایی سیسیل اجساد قربانیان خود را به این دریاچه پرتاب می‌کردند تا در آب اسیدی آن تمام جسد محو نابود شود. شاید یکی از دلایل نام گذاری این دریاچه به دریاچه مرک یا مردگان همین مسئله باشد. آب این دریاچه به قدری اسیدی و سمی است و مقدار خلوصیت اسید این دریاچه به میزانی است که هر چیزی را در خود حل می‌کند.

دیدگاه خود را ارسال کنید