قیمت گوشت | قیمت گوشت در بازار

قیمت گوشت تا دو هفته دیگر کاهش می یابد | منتظر کاهش 150 هزار تومانی قیمت گوشت باشید

رئیس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه دام زنده و لاشه گوشت قرمز گوسفندی گرم از کشورهای مجاز وارد می‌شود، گفت: قیمت گوشت قرمز تا دو هفته آینده هر کیلوگرم بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش می‌یابد.

قیمت گوشت تا دو هفته دیگر کاهش می یابد | منتظر کاهش 150 هزار تومانی قیمت گوشت باشید
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

قیمت گوشت و مرغ در بازار تهران اعلام شد. قیمت گوشت به نرخ روز اعلام شد. قیمت گوشت و مرغ در حال افزایش می باشد. با توجه به افزایش قیمت گوشت، تقاضا گوشت نیز پایین آمده است. قیمت گوشت به نرخ روز 25 خرداد را در این گزارش می خوانید.

قیمت گوشت

سید محمد آقامیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به برگزاری اردوی جهادی دامپزشکی در استان بوشهر، اظهار داشت: همزمان با ایام‌الله دهه فجر اردوی جهادی واکسیناسیون سم‌پاشی دام‌ها در روستاها و مناطق عشایری در استان بوشهر به‌ عنوان بیست و دومین استان آغاز شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از واکسینه شدن 120 هزار راس دام در استان خبر داد و بیان کرد: سم‌پاشی اماکن دامی، تشخیص و درمان دام و دیگر خدمات مورد نیاز دامداران رایگان ارائه می‌شود.

وی اردوی جهادی دامپزشکی را در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حل مشکلات کشور به‌صورت جهادی دانست و تصریح کرد: در بیماری دام مشکلات زیادی وجود دارد که با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم و خوشبختانه در ایام دهه فجر اردوهای جهادی دامپزشکی به دستور رئیس جمهور در نقاط مختلف فعال شده است.

وی پیشگیری، کنترل و مهار بیماری‌های دامی را مهمترین عوامل رزمایش یاد شده دانست و بیان کرد: با پاکسازی شش بیماری دامی امتیاز ویژه‌ای لحاظ شده که تحقق این مهم ظرفیت کارخانه‌های واکسن‌سازی کاهش می‌یابد و اکنون 9 درصد واکسن‌های دامی وارداتی است که امید می‌رود در داخل کشور تولید شود و 100 درصد در تولید واکسن دامی به خودکفایی برسیم.

رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به واردات 75 درصد واکسن طیور تصریح کرد: با اقدامات انجام شده بخشی از واکسن‌های وارداتی طیور می‌توانیم در داخل تأمین کنیم.

آقامیری با بیان اینکه 7 شرکت واکسن‌سازی در ایران وجود دارد، افزود: اردوی دامپزشکی نقش مهمی در حوزه خودکفایی در تولید واکسن و مبارزه با بیماری دام دارد.

وی تعداد بیماری مشترک بین انسان و دام را 800 نوع دانست و خاطرنشان کرد: این اقدام سازمان دامپزشکی سبب ارتقا سلامت و بهداشتی جامعه انسانی هم می‌شود و خدمات سازمان دامپزشکی از مزرعه تا سفره است.

رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به اینکه اگر آسیبی به دام وارد شود منبع تولید گوشت از دست می‌رود اضافه کرد: متوسط تولید گوشت قرمز در کشور حدود 700 تا 800 هزار تن است 25 درصد از تولید گوشت در اختیار جامعه عشایری قرار دارد و در سال حدود 200 هزار تن عشایر تولید گوشت قرمز بر عهده دارند.

آقامیری جامعه عشایری را مستحق خدمت دانست و بیان کرد: عشایر تاکنون کمترین خواسته و بیشترین حضور در همه عرصه‌های انقلاب اسلامی داشته‌اند.

وی با استناد به بیانات حضرت امام راحل که عشایر ذخیره انقلاب اسلامی هستند گفت: عشایر همیشه در حل گرفتاری‌های کشور مشارکت دارند به ویژه در زمان کمبود گوشت، عشایر در صحنه هستند و بدون هیچ چشم‌داشت مادی تلاش می‌کنند.

رئیس سازمان دامپزشکی واردات گوشت قرمز را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: متأسفانه در راستای کمبود عرضه در گوشت قرمز در این ایام قیمت گوشت قرمز افزایش یافت و حدود 100 تا 150 هزار تومان یکی دو هفته آینده قیمت گوشت کاهش می‌یابد.

آقامیری ادامه داد: دام زنده و لاشه گوشت قرمز گوسفندی گرم از کشورهای مختلف که مجاز هستند بر اساس پروتکل‌های بهداشتی وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز نزولی شده گفت: کاهش قیمت گوشت قرمز ادامه خواهد یافت که کمبود عرضه در گوشت قرمز در بازار نداشته باشیم.

دلایل افزایش قیمت گوشت از دوربین هزینه‌ تولید

طبق تخمین مرکز آمار، هزینه تولید در صنعت گاوداری‌، در فصل پاییز امسال، نسبت به فصل مشابه سال قبل، ۷۲.۵درصد و هزینه تولید در صنعت مرغداری‌ ۸۸.۲درصد بیشتر شده است. افزایش هزینه تولید البته بر رشد قیمت فرآورده‌های گوشتی ازجمله گوشت مرغ و قرمز اثرگذار خواهد بود.

انتظار می‌رود دولت سیاستی را برای پایین آوردن هزینه تولید در پیش بگیرد تا نرخ تورم کالاهای خوراکی به‌ویژه مواد پروتئینی و لبنی در شب عید امسال و بهار سال آینده بالاتر نرود.

تورم در راسته لبنیاتی‌ها

از آنجا که بیشتر لبنیات از شیر گاو تهیه می‌شود، شاخص تورم در این بخش بیانگر چشم‌انداز قیمت تمام‌شده محصولات لبنی شامل، شیر، ماست، کره و پنیر خواهد بود. مرکز آمار ایران می‌گوید: هزینه تولید شیر در پاییز نسبت به تابستان امسال ۱.۴درصد، نسبت به پاییز سال گذشته ۸۵.۷درصد در یک بازه یک‌ساله منتهی به فصل پاییز امسال ۸۷.۶درصد افزایش یافته است.

این نهاد آماری می‌گوید: هزینه تولید محصولات گاوداری‌های صنعتی در پاییز امسال در همه استان‌ها افزایشی بوده و بیشترین رشد هزینه تولید فصلی در استان سیستان و بلوچستان با ۱۲.۹درصد و کمترین میزان هم در استان خراسان جنوبی با نیم درصد ثبت شده است.

بیشترین هزینه تولید گاوداری‌های صنعتی در پاییز امسال نسبت به پاییز سال گذشته را گاوداران آذربایجان غربی با ۹۱.۸درصد و کمترین را گاوداران بوشهری با ۴۵.۳درصد تجربه کرده‌اند.

احتمال افزایش قیمت گوشت مرغ

یافته‌های مرکز آمار نشان می‌دهد هزینه تولید مرغ گوشتی در پاییز امسال نسبت به پاییز سال قبل ۱۰۳درصد افزایش یافته و در یک بازه زمانی یک‌ساله هم هزینه تولید این کالا ۷۳.۱درصد رشد کرده است.

این گزارش می‌افزاید: بیشترین افزایش هزینه تولید مرغداری‌های صنعتی در پاییز امسال نسبت به پاییز سال گذشته در استان کرمانشاه ۲۱.۷درصد ثبت شده؛ درحالی‌که در همین بازه زمانی هزینه تولید در استان خراسان رضوی ۱۶.۳درصد کاهش یافته است.

مرکز آمار می‌گوید: شاخص کل تولید در مرغداری‌های صنعتی ایران در فصل پاییز امسال نسبت به فصل مشابه سال قبل، در همه استان‌ها با افزایش روبه‌رو بوده و بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهارمحال و بختیاری با ١٢٥،٤درصد و کمترین میزان افزایش آن مربوط به استان اردبیل با ٤٠،٣درصد بوده است.

دیدگاه خود را ارسال کنید